Tandvård

Karies är något som man kan undvika med rätt tandvård

Hur ofta ska man gå till tandläkaren?

Det absolut bästa är att besöka tandläkaren minst en gång per år. Även om allt känns okej behöver tänderna både rengöras och undersökas kontinuerligt.

Förebyggande tandvård

Även om du går till tandläkaren kontinuerligt beror din tandhälsa mycket på vad du själv gör mellan besöken. Borsta tänderna morgon och kväll, använd tandtråd och munvatten. Det ger en frisk mun mellan tandläkarbesöken.

Professionell rengöring

En rengöring hos tandläkaren är en enkel procedur som avlägsnar plack och tandsten. Denna behandling utförs av tandhygienisten. Det här leder till ett vackrare leende och behandlar även problem med dålig andedräkt.

Barn och tandvård i Bromma

Både vuxna och barn behöver gå till tandläkaren med jämna mellanrum men det är särskilt viktigt för barn eftersom det kan lägga grunden för friska tänder livet ut. Ring gärna och rådgör med oss när det är lämpligt att ta med ditt barn första gången.

När det gör ont i tänderna

När det väl gör ont i tänderna så måste man komma till tandläkaren snabbt. Det är dock viktigt att veta att stor smärta inte nödvändigtvis behöver betyda att problemet är stort. Samtidigt ska man inte bagatellisera tandvärk eller trasiga tänder.

Vi erbjuder följande tjänster