Om oss

Alviks strand tandläkarna finns i fräscha lokaler i Bromma med rogivande utsikt över fjärden – till oss är hela familjen välkommen!

Vi har en lång branscherfarenhet och gedigen kunskap. Mottagningen har funnits sedan 1988 och vi är idag 10 stycken medarbetare. Vi arbetar inom tandvård, med tandhygienist, implantat, tandblekning, estetisk tandvård m.m. Barn 3-22 år behandlas gratis och vi har lång vana av att behandla tandvårdsrädda.

Med en ständigt pågående vidareutbildning håller vi oss ajour med de senaste metoderna och materialen inom traditionell och estetisk tandvård. Vi har den nyaste utrustningen och använder digitalröntgen som reducerar strålningen med 90 procent.

Vi är anslutna till Försäkringskassan och medlemmar i Svenska Tandläkarförbundet, Privat Tandläkarna och dessutom tandläkare inom Swedish Academy of Cosmetic Dentistry och American Academy of Cosmetic Dentistry.

Swedish och American Academy of Cosmetic Dentistry är en organisation som garanterar dig som patient bästa möjliga resultat. För att få vara medlem måste man kontinuerligt vidareutbilda sig både i Sverige och USA.

Vi erbjuder följande tjänster